Információ

Carla boleró - március 8-i programunk

Carla boleró - március 8-i programunk

A Gombolyag magazin 2017/01-es, legújabb számában egy általam tervezett boleró minta is megjelent. Holnap, 8-án (szerdán) ezt a bolerót kezdhetitek el velünk közösen.

                                                                      

A darabhoz javasolt fonal a LanaGatto fonalcsalád MonteCarlo fonala (50g/145m, 78% pamut, 18 % poliészter, 4% nylon). Gyönyörű színei vannak ennek a fonalnak, amit valahogy egyetlen képen sem tudok visszaadni. A zöld, amiből a mintadarab is készült számomra egyet jelent az üdeséggel. A barnás (amit a gyártó "teve" színűnek nevezett el) egy finom lattéra emlékeztet. A "döglött" sárga, ha akarom fantasztikus arany. A két kék a nyári ég, a narancsra csak rá kell néznem és máris egy könnyed koktél jut róla eszembe. A legkedvencebb azonban ez a visszafogott piros - amiről nekem anyám paradicsoma jut eszembe:)

                                                

Kíváncsian várom, ki melyik színt választja. A női S/M mérethez 2,5, az inkább M/L mérethez pedig 3 gombolyag szükséges. (A gyermek és kiskamasz méretekhez 2 gombolyag is elég - a magazinban ezeket a méreteket is megtaláljátok).

Hozzatok 4,5 mm-estől 5,5 mm-esig horgolótűket - meglátjuk, kinek melyik lesz a megfelelő a fonalhoz és a mintához. Szükség lesz még (maximum) 5 mm-es kötőtűre is.

És feltétlenül hozzátok magatokkal a magazint. Akinek még esetleg nincs, az üzletben természetesen meg lehet vásárolni.

A darabhoz szükséges fonalat a rézt vevők 10 % kedvezménnyel vásárolhatják meg, a foglalkozás ebben az esetben ingyenes.

Várok mindenkit szeretettel,

Fruzsina

Címkék: közös horgolás

Hozzászólás írása

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Az oldal címe http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot